VINIFICAȚIE & DESTILĂRIE

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Afisare: List Grid
 • Alcoolmetru: măsoară concentrația alcoolică din tuica, alcool ..
  17.00lei
 • Cazan pentru țuică - 34L - fără amestecător
  Capacitatea acestui model este 34L. Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat in focar, țeavă conectoare cu holender pentru sistemul de etanșare și vas răcitor produs din tablă de staniu galvanizată în care este instalată spirală din cupru cu 3 filete. Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru de cea mai înaltă calit..
  2,000.00lei
 • Cazan pentru țuică - BASCULANT 100L - cu amestecător
  Model cazane tip BASCULANT sunt aparate pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual. Setul cazanului pentru distilarea băuturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar produs din tablă metalică cu laminare rece. Focarul conține sistem basculant care facilitează o umplere și golire ușoară a cazanului. Aparatul folosește sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroan..
  4,350.00lei
 • Cilindrul este utilizat pentru testarea nivelului de alcool din diverse bauturi. Produsul este confectionat din sticla  Imaginile produselor pe site sunt prezentate cu titlu de exemplu si au caracter informativ , iar produsele pot fi diferie de imaginile de pe website , fara notificare prealabila din partea producatorului. Culoarea sau nuanta pot fi modificate in urma procesului de fotografiere si editare. Produsele, lotur..
  21.00lei
 • Cilindru gradat din sticlă 250ml
  Cilindrul este utilizat pentru testarea nivelului de alcool din diverse bauturi. Produsul este confectionat din sticla   ..
  24.00lei
 • Cisterna inox 30 L
  Cisterna inox 30 L Cisterna realizata din inox, cu capacitatea de 30L, pentru stocare vinului pentru comerciantii mici. Capac pentru protectie impotriva prafului  Imaginile produselor pe site sunt prezentate cu titlu de exemplu si au caracter informativ , iar produsele pot fi diferie de imaginile de pe website , fara notificare prealabila din partea producatorului. Culoarea sau nuanta pot fi modificate in urma procesului de ..
  350.00lei
 • Cisterna inox 50 L
  Cisterna inox 50 L Cisterna realizata din inox, cu capacitatea de 50L, pentru stocare vinului pentru comerciantii mici - capac pentru protectie impotriva prafului  Imaginile produselor pe site sunt prezentate cu titlu de exemplu si au caracter informativ , iar produsele pot fi diferie de imaginile de pe website , fara notificare prealabila din partea producatorului. Culoarea sau nuanta pot fi modificate in urma procesului de..
  400.00lei
 • Damigeana 10L
  Damigeana este confectionata din sticla, cu o capacitate de 10 L. Aceasta este invelita intr-un ambalaj realizat din plastic rezistent, aisgurand o durabilitate in timp a produsului. Mentionam ca nu este necesara inlocuirea periodica a ambalajului. Damigeana se poate inchide cu ajutorul unui dop de cauciuc. ..
  37.80lei 42.00lei
 • Damigeana 25L
  Damigeana cu o capacitate de 25L, confectionata din sticla, este invelita intr-un ambalaj din plastic rezistent, care asigura siguranta si durabilitatea produsului. Nu este necesara inlocuirea periodica a ambalajului. Se poate inchide cu usurinta cu un dop de cauciuc ce impiedica patrunderea impuritatilor, dar nu permite inchiderea ermetica a acesteia. Dimensiuni damigeana: Inaltime: 49 cm; Diametru: 42 cm. Creata d..
  56.00lei
 • Damigeana 50L
  Damigeana de 50L din sticla este invelita intr-un ambalaj din plastic rezistent, care asigura siguranta si durabilitatea produsului. Nu este necesara inlocuirea periodica a ambalajului. Se poate astupa cu un capac de cauciuc , dar nu permite inchiderea ermetica a acesteia. Fabricata din sticla reciclata, damigeana poate prezenta incluziuni gazoase, dar acestea nu influenteaza rezistenta in timp a acesteia. ..
  80.00lei
 • Damigeană cu dop 5L
  Damigeană cu dop - 5L ..
  18.00lei
 • Densimetru mușt
  Densimetru: pentru determinarea restului de zahar din baoturi alcoolice. ..
  17.00lei