Foarfeci

Lama rezerva Truper T-45

10.00 RON

Lama de rezerva pentru foarfeca de vie cu codul T-45, marca Truper. 

Foarfeca vie, 23cm, Truper

52.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 23 cm. Foarfeca forjata tip by-pass. Fabricata din otel tratat termic cu mamer din fier, face ca acest tip de foarfeca sa fie un produs puternic si foarte rezistent.

Foarfeca vie, 20cm, Truper

54.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Diametru de taiere 19 mm. Foarfeca tip by-pass. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. 

Foarfeca vie, 21cm, Pretul

35.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Pretul, fabricata de Truper. Lungime 21 cm. Diametru de taiere 16 mm. Foarfeca tip by-pass. Maner ergonomic cu acoperire aderenta.

Foarfeca profesionala vie, 21cm, Truper

124.00 RON

Foarfeca profesionala pentru vie marca Truper. Lungime 21 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Maner ergonomic cu acoperire aderenta din cauciuc. Blocare cu o mana. Foarfeca tip by-pass. Corp din aluminiu forjat, cu lame din otel tratat termic pentru o rezistenta mai mare. Datorita constructiei lamei taierea este curata si precisa.  

Foarfeca vie, 20cm, cutit schimbabil, Truper

75.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Acest produs este fabricat din otel tratat termic si este de tip by-pass. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. Varful inclinat al foarfecii ajuta la efectuarea taierilor curate si precise. Lama este schimbabila si poate fi inlocuita cu usurinta.

Foarfeca vie, 20 cm, by-pass, Truper

50.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Capacitate de taiere 12,7 mm. Foarfeca forjata  tip by-pass. Fabricata din otel tratat termic cu mamer din fier, face ca acest tip de foarfeca sa fie un produs puternic si foarte rezistent.  

Foarfeca vie, 22cm, by-pass, forjata, Truper

67.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 22 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Foarfeca tip by-pass. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. Foarfeca forjata cu lame din otel inoxidabil pentru o rezistenta mai mare.  Acest produs poate fi folosit pentru viticultura precum si la gradinarit si horticultura.

Foarfeca vie, 20cm, Truper

65.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. Lamele sunt fabricate din otel tratat termic pentru o rezistenta mai mare a produsului. Acest produs poate fi folosit pentru viticultura precum si la gradinarit.

Foarfeca vie, 17cm, Truper

49.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 17 cm. Capacitate de taiere 19 mm. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. Lamele sunt fabricate din otel tratat termic pentru o rezistenta mai mare a produsului. Acest produs poate fi folosit pentru viticultura precum si la gradinarit.

Foarfeca vie, 20cm, Truper

44.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 20 cm. Capacitate de taiere 7.9 mm. Produs fabricat din otel tratat termic, pentru o resistenta mai mare. Maner cu acoperire aderenta. Acest prods este ideal pentru viticultura sau recolta de fructe.

Foarfeca vie, 16cm, Truper

42.00 RON

Foarfeca pentru vie marca Truper. Lungime 16 cm. Produs fabricat din otel tratat termic pentru o rezistenta mai mare. Maner ergonomic cu acoperire aderenta. Acest tip de foarfeca este ideala pentru intretinerea parcurilor si gradinilor.

Marci comercializate

Felco
Grifo
Hecht
Stihl
Stocker
Truper
Viking